Завантаження ...

На Сумщині поліцейські знищили ворожий дрон, який пав на полі

На Сумщині поліцейські знищили ворожий дрон, який пав на полі фото

50-річний житель Сумщини, під час обприскування сої на власному полі, виявив збитий ворожий безпілотник. Про знахідку він негайно повідомив поліцію, зателефонувавши на лінію 102.

Як з'ясувалося, під час чергового авіаційного нальоту на Україну сили ППО збили черговий ворожий безпілотник. Під час падіння його бойова частина не здетонувала.

На місце події одразу ж виїхали фахівці вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Сумській області. Їм вдалося знешкодити бойову частину БПЛА та вберегти людей від небезпеки підриву.

Оглянувши безпілотник, поліцейські сапери виявили, що в ньому знаходиться понад 20 кілограм вибухівки, а також металеві кульки.

Знешкодження боєприпасів було проведено на місці. Вибухотехніки поліції вивезли вибухівку в безпечне місце та знищили її шляхом підриву.

Начальник відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області Ігор Черняк закликає громадян бути уважними та у разі виявлення збитих БПЛА, нерозірваних ракет, снарядів, мін чи інших підозрілих предметів, ні в якому разі не наближатися до них, не намагатися їх рухати чи проводити інші маніпуляції.

У разі виявлення будь-яких вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів, негайно повідомляйте про це органи влади, військових чи поліцію зателефонувавши на лінію 102, повідомили в поліції Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: