Завантаження ...

Сумські гвардійці отримали окопний РЕБ від волонтерів

Сумські гвардійці отримали окопний РЕБ від волонтерів фото

Бійці 35 полку Національної гвардії України отримали чергову суттєву допомогу для підсилення боєздатності власних підрозділів. Місцеві волонтери придбали та передали гвардійцям окопний РЕБ.

Цей засіб радіоелектронної боротьби нашим гвардійцям передали представники благодійної організації БФ «Сумщина-Незламний форпост»». Ця організація вже третій рік активно допомагає підрозділам частини.

«Ми щиро вдячні за підтримку нашої частини. Вдячні за високу свідомість та постійну готовність допомагати. Цей засіб радіоелектронної боротьби нині дуже важливий елемент у війні з ворогом. Кожен такий окопний РЕБ – суттєве підсилення боєздатності та обороноздатності наших підрозділів», - говорить гвардієць Максим.

Потужний вклад до нинішнього збору додала родина нашого загиблого побратима Михайла Іванова. Михайло загинув влітку 22-го року на Луганщині. Тож батьки нашого загиблого бійця вирішили долучитися до збору та допомогти його побратимам боротися з ворогом.

Тож ми вкотре щиро дякуємо усім волонтерам та свідомим українцям за таку суттєву допомогу та продовжуємо захоплюватися вашої цілеспрямованістю та наснагою, повідомляє Служба інформації та комунікації військової частини 3051 НГУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: