Завантаження ...

Реєструйся у "E-Svitlo" – завантажуй графіки відключень електроенергії у зручному форматі

Для користувачів особистого кабінету "E-Svitlo" тепер доступні зручні діаграми з графіками погодинних відключень електроенергії. В акаунті відображається черга ГПВ, що застосовується за конкретною адресою, а також години зі світлом та без.

Як дізнатися, коли у вас не буде світла?

  • На сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" в розділі Споживачам-Відключення-Аварійні відключення/Графіки відключень – введіть особовий рахунок, визначте, до якої черги належить ваш будинок, у прикріпленій табличці подивіться запланований час знеструмлення

Якщо діють графіки аварійних відключень (ГАВ), дізнатися, коли і яку чергу вимкнули та до якої належить ваша адреса, можна на офіційних ресурсах АТ "Сумиобленерго". Зокрема, на сайті в розділі «Споживачам»-«Відключення» вказуєте свій особовий рахунок і відображається актуальна інформація НА МОМЕНТ ВІДКЛЮЧЕННЯ в реальному часі.

Детальне роз'яснення – на сайті оператора системи розподілу.

  • Інформація про причину відключення і вашу чергу є в особистому кабінеті "Е-SVITLO". Також незабаром вона буде доступною і в однойменному додатку.

Якщо у вас ще немає облікового запису в "E-Svitlo", приєднуйтеся до сервісу зараз! Зробити це дуже просто. Реєстрація займає лічені хвилини. 

Графіки аварійних (ГАВ) і погодинних (ГПВ) відключень: у чому різниця і коли їх вводять?

Коли треба дуже швидко, протягом 5-15 хвилин, зменшити навантаження на мережі, запроваджують графіки аварійних відключень. Їх вводять і скасовують за командою НЕК "Укренерго". Екстрені заходи застосовують, щоб уникнути розбалансу і аварій та зберегти стабільну роботу енергосистеми.

Якщо дефіцит потужностей прогнозований, в такому випадку вводять графіки погодинних відключень. При ГПВ можна передбачити час знеструмлень та їх тривалість, тобто о котрій годині за вашою адресою вимкнуть світло і коли знову з'явиться електроенергія.

Вкотре наголошуємо, довіряйте інформації лише з перевірених джерел. Оперативні повідомлення про знеструмлення завжди є на онлайн-платформах:

Не користуйтеся і не поширюйте сумнівні графіки. Беріть до уваги тільки план відключень, оприлюднений на сайті оператора системи розподілу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: