Завантаження ...

Сумські пожежники врятували дачний будинок від знищення (відео)

Сумські пожежники врятували дачний будинок від знищення (відео) фото

3 липня, о 18:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства в місті Суми.

На місце події негайно виїхали рятувальники 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також фахівці газодимозахисної служби.

Варто зазначити, що ширина проїзних шляхів в товаристві не відповідала встановленим нормам та не була пристосована для проїзду великогабаритної, у тому числі пожежної техніки. Незважаючи на ці складнощі, рятувальникам вдалося дістатися до місця пожежі.

Як виявилося, горіння виникло в кімнаті двоповерхового дачного будинку. Через сильне задимлення в осередку пожежі рятувальники працювали у захисних апаратах.

Для забезпечення безперебійної подачі води на гасіння від найближчої водойми було прокладено рукавну лінію на відстані близько 60 метрів.

О 18:54 загоряння локалізували, запобігши поширенню полум'я на всю будівлю. О 19:58 пожежу було ліквідовано.

Загалом до гасіння залучалося 14 рятувальників та 4 одиниці спеціальної техніки ДСНС України.

Рятувальники Сумщини закликають керівників та членів садових товариств регулярно перевіряти стан проїзних шляхів на своїй території та вживати заходів для їх покращення, щоб у разі виникнення небезпечної ситуації екстрені служби могли оперативно прибути на допомогу, повідомили рятувальники Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: