Завантаження ...

Сум’яни та шосткинці здобули "срібло" на чемпіонатах Європи з хокею 5

Сум’яни та шосткинці здобули "срібло" на чемпіонатах Європи з хокею 5 фото

На чемпіонатах Європи з хокею 5, які проходили у Польщі та Хорватії, дорослі і юнацькі збірні України здобули три срібні медалі.

Усі чотири українські команди грали у вирішальних матчах проти збірних Польщі.

  • жіноча збірна, до складу якої входять виключно вихованки сумського хокею на траві, дуже близько підійшла до перемоги. Основний час матчу закінчився з рахунком 4:4 (голи забили Анастасія Шишина, Катерина Шокаленко, Валерія Зайцева і Анна Танченко), а у серії булітів українки поступилися з рахунком 0:2.
  • чоловіча збірна, за яку грали капітан Дмитро Луппа з Шостки та воротар Богдан Товтослиткін з Сум, програла з рахунком 2:3. Українці Богдан Коваленко і Володимир Каплінський, разом з двома іншими хокеїстами, стали кращими бомбардирами турніру, забивши по 15 голів.
  • дівоча збірна до 16 років, що також складається виключно з сум’янок, поступилася суперницям з рахунком 4:5 (голи забили Софія Басанець - 2, Алла Трипільська і Анна Шибченко - по 1). Софія Басанець з 22 голами стала кращою бомбардиркою турніру.
  • юнацька збірна, де шістьма гравцями була представлена Шостка, програла з рахунком 6:7 (шосткинець Богдан Поповченко відзначився хет-триком).

Хоча українські команди не здобули золоті медалі, їхнє "срібло" є чудовим результатом, який свідчить про високий рівень підготовки наших хокеїстів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: