Завантаження ...

У Шостці попрощалися із загиблим на Луганщині Сергієм Сухоженком

У Шостці попрощалися із загиблим на Луганщині Сергієм Сухоженком фото

6 липня в Шостці провели в останню путь загиблого на війні Сергія Сухоженка.

Сергій Олександрович Сухоженко народився 3 вересня 1994 року народився в Шостці. В дитинстві Сергій був дуже спортивним, захоплювався бігом, лижами, футболом.

Закінчив 9 класів міської школи № 11, потім навчався в ВПУ № 19.

Після отримання диплома кваліфікованого робітника за професією «муляр» (каменяр) – «зварник), в 2016 році був призваний на строкову військову службу.

Сергій з дитинства любив все, що пов’язано з будівництвом, тому свій трудовий шлях він почав в будівельній галузі. Тривалий час працював за кордоном та в Києві.

Позитивний, безвідмовний, мужній, завжди готовий прийти на поміч, щиро добрий до людей та тварин – таким був Сергій за життя. Він був справжньою гордістю, підтримкою та опорою для своєї мами Ніни Іванівни.

На початку червня цього року по мобілізації встав до лав ЗСУ. 29 червня 2024 року старший стрілець-оператор Сухоженко Сергій Олександрович героїчно загинув при захисті України в районі населеного пункту Невське Сватівського району Луганської області.

На жаль, Сергій не встиг реалізувати свої мрії про мирне життя, власний будинок та родину. Йому назавжди залишиться 29 років.

Шосткинська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Памʼять про загиблого воїна Сергія навічно залишиться в наших серцях, повідомили в мерії Шостки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: