Завантаження ...

У Ромнах провели в останню путь захисника України Миколу Діхнича

У Ромнах провели в останню путь захисника України Миколу Діхнича фото

Найвищу ціну за волю України та спокійне мирне життя для українців заплатив хоробрий воїн Андріяшівської громади - Микола Володимирович Діхніч.

3 липня 2024 року обірвалося життя сержанта, водія автомобільного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення Миколи Діхніча.

На Алеї Слави в останню путь провести військовослужбовця Збройних сил України зібралися рідні, близькі, побратими, керівництво Роменської та Андріяшівської громад, духовенство та усі, хто знав Миколу. Присутні зі сльозами на очах віддали останню шану Герою, який поклав своє життя за мирне небо над українською землею, за волю та світле майбутнє кожного українця, в глибокій скорботі схилили коліна, проводжаючи захисника України в останню путь…

У цей скорботний день знову вулиці заполонили смуток, туга і невимовний біль…

Сьогодні небо і земля навіки прийняла в обійми одного з найкращих своїх синів – українського Воїна Миколу Володимировича Діхнича.

Микола Володимирович Діхнич народився 6 серпня 1967 року в с. Анріяшівка, де все життя і працював. Микола Володимирович мріяв про мир у вільній Україні, тому, починаючи з 24 лютого 2022 року пішов захищати рідну землю.

За вміле володіння військовою справою 26 квітня 2024 року був нагороджений відзнакою командира 152 окремого батальйону ТРО.

Палкий патріот України, звільняючи рідну землю, за свободу та мирне небо над нашою рідною землею віддав найдорожче - своє життя.

Микола був доброю, щирою, товариською людиною, мав багато друзів. Понад усе Микола Володимирович любив свою родину, був люблячим, турботливим чоловіком, братом, батьком та дідусем…

Працьовитий, завжди справедливий та розсудливий – таким навіки залишиться в пам’яті всіх, хто любив та знав захисника. Микола Діхнич мріяв здолати ворога та повернутися до мирного життя, де його чекала родина.

Але не судилося: війна внесла свої корективи…

Миколі Володимировичу ДІХНИЧУ навіки 56, повідомили в мерії Ромен.

Вічна шана, честь і слава Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: