Завантаження ...

Завтра Сумщина без світла за трьома графіками

Завтра Сумщина без світла за трьома графіками фото

Завтра за вказівкою НЕК "Укренерго" ГПВ на території Сумщини діятимуть:

  • з 00:00 до 14:00 в обсязі двох черг (-2+4);
  • з 14:00 до 19:00 в обсязі трьох черг (-4+2);
  • з 19:00 до 22:00 в обсязі чотирьох черг (-4+2);
  • з 22:00 до 24:00 в обсязі трьох черг (-4+2).

Графік для 4-х черг на завтрашній вечір опубліковано буде зранку.

Причина застосування графіків - прогнозований дефіцит у енергетичній системі України через брак потужностей. Адже генерація суттєво постраждада внаслідок обстрілів окупантів.

Як зрозуміти, в який графік дивитися? Прочитати в оголошенні, в які проміжки часу діє схема -2/+4 (дві черги) та -4/+2 (три черги) і відкривати відповідну табличку.

На графіках шукаєте дату (зверху) та свою чергу (збоку) і на перехресті Ваш час знеструмлення.

Свою чергу при погодинних відключеннях можна дізнатися на сайті АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» в розділі «Споживачам»-«Відключення», ввівши особовий рахунок за посиланням: https://www.soe.com.ua/spozhivacham/vidklyuchennya.

Також на сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" в розділі Споживачам-Відключення-Графіки погодинних відключень, аварійні вимкнення Ви можете ввести свою адресу та дізнатися свою чергу й години відключення та відновлення розподілу електричної енергії за нею.

Ще можна зателефонувати до кол-центру АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" за безкоштовними цілодобовими номерами 0 800-300-247 або 0 652 659 659.

Також графіки погодинних відключень тепер відображені в зручному форматі в особистому кабінеті E-Svitlo (Перегляд-Відключення): https://sm.e-svitlo.com.ua

Незабаром додамо такий формат і в додаток E-Svitlo, щоб інформація була доступною і зручною для кожного!

Черга при АВАРІЙНИХ знеструмленнях відображається НА МОМЕНТ ВІДКЛЮЧЕННЯ в реальному часі на сайті АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» в розділі «Споживачам»-«Відключення» за Вашою адресою чи номером особового рахунку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: