Завантаження ...

У Сумиобленерго нарешті дали графіки погодинних відключень електрики на вечір

У Сумиобленерго нарешті дали графіки погодинних відключень електрики на вечір фото
Щодо ГПВ на вечір 8 липня: 
🔘 з 16:00 до 17:00 ГПВ на Сумщині застосовувалися в обсязі двох черг (-2/+4);
🔘з 17:00 до 19:00 в обсязі трьох черг (-4+2);
🔘 з 19:00 до 22:00  в обсязі чотирьох черг (-4+2);
🔘 з 22:00 до 24:00  в обсязі трьох черг (-4+2).
⚠️ Причина застосування графіків - прогнозований дефіцит у енергетичній системі України через брак потужностей. Адже генерація суттєво постраждада внаслідок обстрілів окупантів.
 
🔽 Нижче - актуальні графіки відключень для 6 черг!
📍Але НЕК "Укренерго" може змінювати вказівки. Ми обов’язково продовжуємо Вас інформувати!
❓Чому часто відбуваються зміни? Це залежить від кількох факторів (погоди, ремонтних робіт, споживання електроенергії та стану генерації).
☑️ Нагадаємо, наші фахівці удосконалили розділ "Споживачам-Відключення" на сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО": https://www.soe.com.ua/spozhivacham/vidklyuchennya
📍Ввівши свою адресу (або ж особовий рахунок), Ви можете дізнатися про номер своєї черги для ГПВ. Інформація про години знеструмлення тієї чи іншої черги є в графіках, які ми регулярно публікуємо на всіх офіційних ресурсах Товариства, відповідно до вказівок НЕК "Укренерго": 
▶️ сайт АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»: www.soe.com.ua
▶️ сторінка в фейсбуці: https://www.facebook.com/sumyoblenergo 
▶️ та телеграм-канал Товариства: https://t.me/SumyEnergo 
☑️ Свою чергу ГПВ та будь-яку інформацію за Вашою адресою чи особовим рахунком можна також дізнатися, зателефонувавши до кол-центру АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" за безкоштовними цілодобовими номерами 0 800-300-247 або 0 652 659 659. 
✅ Також графіки погодинних відключень тепер відображені в зручному форматі в особистому кабінеті E-Svitlo (Перегляд-Відключення): https://sm.e-svitlo.com.ua.
👌Такий формат є і в мобільному додатку E-Svitlo СУМИ!  Зайдіть в Play Маркет та оновіть додаток, щоб опція стала доступною для Вас. 
☑️ Черга при АВАРІЙНИХ знеструмленнях відображається НА МОМЕНТ ВІДКЛЮЧЕННЯ в реальному часі на сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" в розділі "Споживачам"-"Відключення" за Вашою адресою чи номером особового рахунку.
💡Шановні споживачі електроенергії! Щиро віримо, що вистоїмо та переможемо, не зважаючи на енергетичний терор рф. Пам'ятайте, що єдина причина складної ситуації в енергетичній системі України - це збройна агресія росії проти українського народу.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: