Завантаження ...

«Сумиоблагролісом» керуватиме донецький кадр

«Сумиоблагролісом» керуватиме донецький кадр фото

Посаду виконуючого обов’язки генерального директора ОКАП «Сумиоблагроліс» обійняв Сезоненко Сергій Анатолійович. До свого призначення він очолював Сєвєродонецьке лісомисливське господарство.

Новий керівник має чималий досвід у лісівничій галузі. Закінчив Харківський Національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва за спеціальністю «лісове та садово-паркове господарство». За 27 років роботи пройшов шлях від вальника лісу, майстра, лісника до директора дочірніх лісогосподарських підприємств.

Сьогодні, 8 липня, голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко представив колективу виконуючого обов’язки генерального директора підприємства. Представляючи Сергія Сезоненка Віктор Федорченко підкреслив, що його досвід і результативність роботи дозволяють забезпечити ефективне керівництво підприємством. «Ми обирали людину за досвідом, знаннями, за вмінням працювати і результативністю роботи очолюваних підприємств. Сергій Анатолійович очолював за останні 10 років три підприємства і там, де він працював, нарощувалося виробництво, покращувалися фінансово-економічні показники. Тож маємо всі підстави довірити йому ОКАП «Сумиоблагроліс», яке працюватиме на область і на перемогу»», - сказав Віктор Федорченко та закликав колектив до злагодженої роботи.

Сергій Сезоненко подякував голові обласної ради, депутатському корпусу за підтримку і довіру. Зі свого боку пообіцяв, завдячуючи своєму досвіду, практиці, знанням, покращити фінансово-економічну ситуацію на підприємстві, підвищити рівень роботи, показники, виконувати завдання, які покладає держава та обласне керівництво на підприємство.

У заході взяли участь не лише колектив, а й голова Сумської ОДА – начальник військової адміністрації Володимир Артюх, заступники голови Сумської обласної ради, депутати.

Володимир Артюх акцентував, що новий керівник та колектив мають працювати на виконання визначених завдань. Наголосив новому керівнику на ефективній і прозорій роботі. Побажав йому успіхів в усіх планах та задумах, взаєморозуміння й підтримки колег.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: