Завантаження ...

У Сумах затримали росіянина-нелегала та його знайому

У Сумах затримали росіянина-нелегала та його знайому фото

Співробітники Сумської обласної міграційної служби виявили та притягнули до адміністративної відповідальності громадянина РФ та громадянку України.

30-річний росіянин проживав у Сумах без відповідних документів. Цей факт був зафіксований працівниками Сумського відділу № 2 під час проведення операції "Мігрант". На порушника було складено протокол за ч. 2 ст. 203 КУпАП ("Порушення правил перебування іноземців та осіб без громадянства на території України").

Окрім того, до відповідальності притягнута 25-річна громадянка України, яка приймала у себе росіянина та не вжила заходів для його легалізації на території України. На неї було складено протокол за ч. 1 ст. 205 КУпАП ("Незаконне прийняття на проживання іноземця або особи без громадянства").

Заходи з перевірки дотримання іноземцями та особами без громадянства вимог міграційного законодавства на Сумщині і надалі тривають.

Міграційна служба закликає громадян України бути пильними та не нехтувати правилами перебування іноземців на території України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: