Завантаження ...

На Сумщині вилучено майже 100 тисяч пачок контрафактних сигарет

На Сумщині вилучено майже 100 тисяч пачок контрафактних сигарет фото

Співробітники правоохоронних органів провели успішну операцію з вилучення великої партії контрафактних сигарет. За даними слідства, ці сигарети призначалися для подальшого розповсюдження через поштові відділення Сумської та Чернігівської областей.

В ході проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили 109 тисяч пачок сигарет відомих марок, які не мали марок акцизного збору. Зокрема, в Сумській області було вилучено 94 ящики контрафактних сигарет, а в місті Прилуки Чернігівської області - 30 ящиків сигарет марки Compliment.

Орієнтовна вартість вилученої контрафактної продукції становить 2,8 мільйона гривень.

Наразі тривають слідчі дії. Фігурантам цієї справи інкримінують незаконне виробництво, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 199 КК України) та ухилення від сплати податків і зборів, з приховуванням доходів, що підлягають декларуванню, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 204 КК України).

Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом прокурорів Офісу Генерального прокурора. У проведенні спецоперації брали участь співробітники Головного оперативно-розшукового відділу 5 та 105-го прикордонних загонів Державної прикордонної служби України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: