Завантаження ...

На Конотопщині попрощалися із загиблим на війні Володимиром Кудлаєм

На Конотопщині попрощалися із загиблим на війні Володимиром Кудлаєм фото

25 липня Новослобідська громада зустріла і провела в останню путь полеглого в бою військовослужбовця Володимира Кудлая.

Тут, у рідній землі, спочиватиме його тіло, а в пам’яті земляків у поколіннях житиме подвиг Захисника, людини совісті і честі, яка до останнього подиху боронила Батьківщину і весь український народ.

Народився Володимир 2 січня 1973 року у Новгород-Сіверському на Чернігівщині. Закінчив загальноосвітню школу, отримав професійно-технічну освіту. У 2007 році Володимир Кудлай переїхав до села Червоне Озеро. Він користувався повагою односельців, завжди був готовий прийти на допомогу. Захисник був дуже близький з пасинком, їх немов би зв’язували міцні родинні нитки.

Володимир не роздумуючи став на захист України від ворога. Служив стрільцем-снайпером. Перебував у місці, яке називають пеклом на землі. 18 липня 2024 року при виконанні бойового завдання у населеному пункті Вовчанськ Чугуївського району Харківської області Володимир, відданий обов’язку, загинув, захищаючи усіх нас…

Живим коридором слави, на колінах, схиливши голови, прапорами і квітами зустрічали Героя жителі Новослобідської громади. Віддати останню шану Захиснику прийшли рідні, друзі, односельці, представники влади. На честь Героя звучав Гімн України, військовий трикратний салют гучно пронизав небо.

Володимир - людина слова, добрий, вірний, мужній, справедливий. Таким він залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, сміливості і незламності. За незалежність і свободу Батьківщини, спокій у рідній домівці, безпеку родини і всієї України Володимир віддав найдорожче - власне життя. Він загинув як Герой, до останньої миті виконуючи свій військовий обов’язок на передовій, повідомили у сільраді Нової Слободи.

Вічна пам'ять мужньому воїнові Володимиру Кудлаю! Вічна пам’ять кожному, хто віддав життя за Україну!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: