Завантаження ...

Житель Тростянеччини постане перед судом за наркоторгівлю

Житель Тростянеччини постане перед судом за наркоторгівлю фото

Слідчі органи завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного мешканця Тростянеччини. Чоловіка підозрюють у вчиненні низки тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.

За даними слідства, протягом тривалого часу фігурант займався збутом марихуани на території Тростянеччини. Правоохоронці встановили, що чоловік організував цілий ланцюжок збут наркотиків, залучаючи до своєї злочинної діяльності інших осіб.

У ході спецоперації, проведеної співробітниками поліції, було задокументовано численні факти незаконної діяльності зловмисника. Правоохоронці затримали його на гарячому під час чергової збутової операції.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта та в інших локаціях, пов’язаних з його злочинною діяльністю, правоохоронці вилучили:

  • значну кількість марихуани;
  • грошові кошти, отримані від збуту наркотиків;
  • засоби зв’язку, які використовувалися для координації злочинної діяльності;
  • спеціальні пристрої для фасування та зберігання наркотичних речовин.

Зібрані докази дозволили слідчим кваліфікувати дії фігуранта за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів).

Наразі обвинувальний акт направлено до суду. Фігуранту загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: