Завантаження ...

Сумський головлікар удостоєний звання «Заслужений лікар України»

Сумський головлікар удостоєний звання «Заслужений лікар України» фото

Президент України високо оцінив професіоналізм та відданість справі директора КНП «Клінічна лікарня № 4» Дмитра Кравцова, присвоївши йому почесне звання «Заслужений лікар України».

Таке рішення глава держави ухвалив за значний особистий внесок Дмитра Кравцова у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, зокрема, в умовах воєнного стану, а також за сумлінне виконання професійного обов’язку.

Дмитро Кравцов має багаторічний досвід роботи у сфері охорони здоров’я. Він є випускником Харківського національного медичного університету та Харківської медичної академії за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Менеджмент організацій» відповідно.

Свою лікарську діяльність розпочав у медичних закладах Харкова. Після переїзду до Сум у 1998 році працював на різних керівних посадах у сфері охорони здоров’я міста та області. Зокрема, очолював управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації. З вересня 2021 року очолює КНП «Клінічна лікарня № 4».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: