Завантаження ...

На Сумщині через загоряння сухої рослинності травмовано людину (відео)

На Сумщині через загоряння сухої рослинності травмовано людину (відео) фото

29 липня рятувальники Сумщини неодноразово виїжджали на гасіння пожеж на відкритих територіях. Вогонь бушував у Конотопському, Охтирському районах та в самому обласному центрі.

Для ліквідації пожеж залучалися не лише підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а й місцеві пожежні команди та добровольці. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося локалізувати вогонь та запобігти його поширенню на значні площі.

Однак, пожежі на відкритих територіях несуть не лише матеріальну шкоду, а й становлять загрозу для життя та здоров'я людей. Так, у селищі Чупахівка Охтирського району внаслідок загоряння стерні та пшениці на приватній земельній ділянці травмувався 57-річний чоловік. Постраждалого госпіталізували.

Рятувальники нагадують про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Зокрема, категорично забороняється спалювати суху рослинність та сміття. У разі виявлення загорянь в екосистемах необхідно негайно телефонувати за номером екстреної допомоги "101", повідомили рятувальники Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: