Завантаження ...

На Сумщині працівники карного розшуку спіймали серійного шахрая, який обдурював військових

На Сумщині працівники карного розшуку спіймали серійного шахрая, який обдурював військових фото

Поліцейські провели масштабне розслідування і викрили зловмисника, причетного до численних шахрайських дій.

Зловмисник, 26-річний мешканець Сум, організував злочинну схему з продажу неіснуючих товарів через популярну онлайн-платформу. Він створював фальшиві оголошення про продаж автомобільних шин за заниженою ціною, додаючи до них якісні фотографії. Після того, як потенційний покупець проявляв інтерес до товару, шахрай вимагав попередню оплату, обіцяючи швидку доставку. Отримавши гроші, він блокував спілкування з потерпілим.

Завдяки кропіткій роботі правоохоронців, аналізу банківських операцій та даних, наданих потерпілими, поліцейські вийшли на слід зловмисника. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання було вилучено мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти та інші речові докази, які підтверджували його причетність до скоєних злочинів.

Жертвами зловмисника стали жителі різних регіонів України. Загальна сума завданих збитків перевищила 110 000 гривень.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні 21 епізоду шахрайства (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України). Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх епізодів злочинної діяльності зловмисника, повідомляє поліція Сумщини.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: