Завантаження ...

Концерти під час війни – що думають про це сумʼяни

Концерти під час війни – що думають про це сумʼяни фото

Журналісти MistoSumy провели опитування серед сумʼян. Більшість із них вважає, що варто давати людям розрядку та можливість відпочити від поганих думок, однак не варто забувати і про безпеку під час війни.  

Ми підійшли до містян з таким запитанням: 

- Чи варто влаштовувати різні публічні заходи, зокрема, концерти під час воєнного стану?

Марина, працює у сфері молодіжної політики:

 - Я вважаю, що заради того, щоб ми могли проводити концерти та заходи наші військові воюють. У таких умовах потрібно давати собі відпочити та відчути, що живеш в нормальних умовах, а не чути постійне бомбардування. Але якщо говорити в рамках безпеки, то краще, щоб не відбувались великі скупчення людей. Отже, іноді потрібно давати собі відпочити, але не забувати про умови сьогодення.

Дар’я, юристка:

- Так, звичайно. Психологічний стан населення дуже сильно впливає на військових. Якщо ми будемо телефонувати нашим знайомим та будемо із гарним настроєм та відпочинком вони матимуть більшу мотивацію для знищення ворога. будуть розуміти, що їхня робота не дарма.

Христина та Олена, школярки:

- Ми вважаємо, що так. Загалом, якщо говорити про безпеку, то потрібно думати про укриття, а не скупчення людей. Ця теорія не сильно допоможе при небезпечній ситуації. До того ж потрібно вміти оговтатись від воєнного стану.

Наталія, інспекторка військового обліку:

- Я думаю, що треба якось відволікатись від проблем. Це доречно навіть у наш час. Люди, які не відпочивають будуть сильно емоційні та матимуть постійний стрес. То ж проведення концертів -  це є найменша проблема на сьогодні.

Євгенія, школярка:

- Так, потрібні. Загалом, якщо люди не будуть відвідувати та проводити концерти, то це буде погано відображатись на саморозвитку та соціуму. Незважаючи на такі обставини, ми повинні мати зв’язок один з одним. 

Вероніка, журналістка, фотографуватися відмовилася:

- Якщо у межах розумного, то позитивно. Якщо під час концерту є на всякий випадок безпечне місце. Зараз багато людей проводять концерти із благодійною метою, то це взагалі супер. 

Олег, студент, фотографуватися відмовився:

- Я вважаю , що такі заходи потрібні для людей. Особливо підліткам у яких проходить найцікавіші моменти із життя. У кожного з них зараз дуже обмежені можливості , тому завдяки таким заходам у них будуть хоч якісь моменти, які запам’ятають із свого підліткового віку.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: