На Охтирщині вогнеборці врятували гараж та господарчу будівлю від пожежі (відео)

7 серпня о 15:08 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні в селищі Хухра, Охтирського району.

На місце події негайно виїхало відділення 22-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить дровник, розташований на приватній території. Існувала загроза поширення вогню на сусідні споруди – гараж та господарську будівлю.

Завдяки оперативним діям рятувальників, о 15:23 пожежу було локалізовано. Це дозволило запобігти подальшому поширенню вогню та врятувати гараж та господарчу будівлю від знищення. О 15:34 пожежу було повністю ліквідовано.

Для гасіння пожежі залучали 5 рятувальників та 1 одиницю спеціальної техніки.

За попередніми даними, причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем, повідомили рятувальники Сумщини.

<iframe width="468" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/zjPJENeBwP0" title="Охтирський район: оперативно приборкавши загоряння, співробітники ДСНС врятували гараж та будівлю" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: