Завантаження ...

В Охтирці росіяни організували змагання зі ставками та вимагали в учасника неіснуючий борг

В Охтирці росіяни організували змагання зі ставками та вимагали в учасника неіснуючий борг фото

Охтирська окружна прокуратура повідомила про підозру двом чоловікам, які організували незаконний бізнес у місті Охтирка.

Уродженець Росії разом зі своїм сином облаштували в одному з місцевих закладів підпільне казино, де проводили змагання з армрестлінгу. Учасники цих змагань робили ставки, а організатори забирали собі значну частину виграшу.

Слідство встановило, що підозрювані часто приховували від учасників інформацію про те, що участь у змаганнях є платною. Вони заманювали людей до свого закладу, пригощали алкоголем, а потім пропонували позмагатися. Після цього оголошували учасникам про нібито існуючий борг.

Один з потерпілих охтирчан розповів, що його затягнули до цього незаконного бізнесу підступним шляхом. Спочатку його напоїли, а потім запропонували позмагатися в армрестлінг. Коли він відмовився платити вигаданий борг, його почали погрожувати і бити.

Під час обшуку у підозрюваних вилучили рослини, схожі на коноплі. Це свідчить про те, що вони могли займатися також незаконним обігом наркотичних речовин.

Наразі обоє підозрюваних затримані. Досудове розслідування проводиться слідчими Охтирського районного відділу поліції за оперативного супроводу УСБУ в Сумській області, повідомили в обласній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: