Завантаження ...

У Сумах внаслідок ракетного удару постраждали восьмеро: тривають роботи з ліквідації наслідків

У Сумах внаслідок ракетного удару постраждали восьмеро: тривають роботи з ліквідації наслідків фото

11 серпня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Сумах, внаслідок чого постраждали цивільні жителі.

Наразі відомо про вісьмох постраждалих. П’ятеро з них отримали медичну допомогу амбулаторно, а троє госпіталізовані до лікарні, їхній стан стабільний.

Для ліквідації наслідків обстрілу в місті створено спеціальний штаб. На місці події працюють 47 осіб та 7 одиниць техніки. Комунальні служби, за підтримки громадських організацій «Проліска», «Представництво Данської Ради у справах біженців в Україні» та благодійного фонду «Право на захист», активно працюють над відновленням пошкодженого житла та інфраструктури.

Внаслідок обстрілу пошкоджено два житлові будинки та будівлі державного підприємства «Сумська біологічна фабрика». Зокрема, вибито 19 вікон, пошкоджено вхідні двері та балконні рами.

Комунальники вже розпочали роботи з закриття вибитих вікон за допомогою будівельних матеріалів, наданих громадською організацією «Проліска». Водо- та електропостачання в місті відновлено, тривають роботи з відновлення газопостачання в одному з пошкоджених будинків.

Станом на зараз надійшло 13 заяв на обстеження пошкодженого житла, за результатами яких складено відповідні акти.

Для забезпечення публічного порядку на місці події постійно чергують троє правоохоронців, повідомили в Сумській міській владі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: