Завантаження ...

Російські окупанти завдали удару по інфраструктурі Сум: є поранений (оновлюється)

Російські окупанти завдали удару по інфраструктурі Сум: є поранений (оновлюється) фото

Сьогодні, 13 серпня, російські окупанти здійснили черговий підступний обстріл міста Суми, завдавши ракетно-авіаційного удару по об'єктах інфраструктури.

На місці влучання негайно розпочали роботу всі відповідні служби, які докладають максимум зусиль для ліквідації наслідків ворожої атаки та відновлення пошкоджених об'єктів.

Точна інформація про масштаби руйнувань та кількість постраждалих наразі уточнюється.

Сумська обласна військова адміністрація закликає всіх мешканців області бути максимально обережними та неухильно дотримуватися правил безпеки під час повітряних тривог. Бережіть себе та своїх близьких!

Внаслідок ранкового ворожого обстрілу міста Суми є один постраждалий. Пораненого було оперативно госпіталізовано бригадою швидкої медичної допомоги.

Наразі тривають активні роботи з ліквідації наслідків обстрілу та відновлення пошкодженої інфраструктури. Втім, через обстріли, район Веретенівки тимчасово залишається без газопостачання та електроенергії. Відновлення цих комунікацій триває.

Через пошкодження інфраструктури, виїзд з району Веретенівки вулицею Сумської тероборони (Ковпака) наразі неможливий. Водіїв просять обирати альтернативні маршрути, зокрема, через Ганнівку.

Просимо всіх мешканців міста бути обережними та дотримуватися правил безпеки. Ситуація в місті залишається складною, тому слід уважно стежити за офіційною інформацією та виконувати вказівки місцевої влади.

Станом на 8:00 ранку 13 серпня, внаслідок чергового підступного обстрілу російськими окупантами міста Суми, ситуація залишається складною.

Внаслідок ворожого ракетно-авіаційного удару, за попередньою інформацією, одна людина отримала поранення.

Удар завдав значних руйнувань цивільній інфраструктурі міста. Зокрема, пошкоджено лінію електропередач, газопровід, будівлю лікарні та кілька припаркованих автомобілів.

Через пошкодження енергетичної інфраструктури, частина населення міста Суми залишилася без електро- та газопостачання.

На місці події працюють усі відповідні служби, які докладають максимум зусиль для ліквідації наслідків обстрілу та відновлення пошкоджених об'єктів.

Сумська обласна військова адміністрація закликає всіх мешканців області бути максимально обережними та неухильно дотримуватися правил безпеки під час повітряних тривог.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та дотримуватися рекомендацій місцевої влади. Ситуація в місті залишається напруженою, тому слід уважно стежити за офіційною інформацією, повідомили в ОВА.

Внаслідок вранішнього удару пошкоджено два медзаклади

Пошкоджено заклади медичної та соціальної сфери. Працівники департаменту інфраструктури міста обстежують будівлі. Попередньо виявлено пошкодження семи вікон у КУ «Сумський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці», а також 10 вікон і п’яти балконних дверей у КНП «Сумський обласний клінічний кардіологічний центр».

Водо- та електропостачання – наявні.

Газопостачання відсутнє у 724 абонентів.

Громадський порядок на місці події забезпечують три екіпажі патрульної поліції та вісім працівників Сумського районного управління поліції ГУНП України в Сумській області.

Тривають аварійно-відновлювальні роботи, повідомили в мерії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: