Завантаження ...

У Сумах п’яний водій влаштував ДТП на Охтирській (відео)

У Сумах п’яний водій влаштував ДТП на Охтирській (відео) фото

Вчора ввечері патрульні поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Охтирській у місті Суми.

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись у зустрічному напрямку, зіткнувся з автомобілем Toyota Rav 4. За кермом Volkswagen Golf перебував 49-річний чоловік, який проігнорував правила дорожнього руху та виїхав на смугу зустрічного руху.

Під час оформлення матеріалів ДТП, патрульні помітили у водія Volkswagen Golf явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду на місці події та в медичному закладі. Крім того, з’ясувалося, що він не має при собі посвідчення водія та раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, внаслідок чого був позбавлений права керування.

На водія було складено адміністративні матеріали за наступними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення:

  • cт. 124: Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.
  • ч. 1 ст. 126: Керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу і швидкість реакції.
  • ч. 5 ст. 126: Керування транспортним засобом особою, яка раніше була позбавлена права керування транспортними засобами.
  • ч. 3 ст. 130: Невиконання вимог щодо зупинки транспортного засобу.

Незважаючи на відмову від медичного огляду, пізніше стало відомо, що водій Volkswagen Golf звернувся за медичною допомогою до лікарні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: