Завантаження ...

У Сумах п’яний водій вантажівки влаштував ДТП

У Сумах п’яний водій вантажівки влаштував ДТП фото

Ввечері на вулиці Замостянській у Сумах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля. Водій, не впоравшись з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та пошкодив бордюр та власну машину.

Під час спілкування з водієм, 42-річним чоловіком, інспектори патрульної поліції виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік намагався заперечувати вживання алкогольних напоїв, стверджуючи, що випив вже після ДТП. Результати огляду на місці події показали рівень алкоголю в крові водія 1,71 проміле, що більше ніж у 8 разів більше довзволеного.

Крім того, під час перевірки документів з’ясувалося, що чоловік не має права керування транспортними засобами, оскільки раніше його було позбавлено цього права. Також у нього відсутній обов’язковий страховий поліс.

За вчинене правопорушення на водія складено адміністративні протоколи за такими статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення:

  • стаття 124: Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.
  • частина 1 статті 126: Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів.
  • частина 3 статті 126: Керування транспортним засобом особою, щодо якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами.
  • частина 1 статті 139: Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, рухомих мостів, тунелів, аеродромів.
  • частина 4 статті 130: Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкогольних напоїв, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: