Завантаження ...

У Конотопі п’яний мотоцикліст пропонував поліцейським хабар у 80 000 гривень

У Конотопі п’яний мотоцикліст пропонував поліцейським хабар у 80 000 гривень фото

Наприкінці липня 2024 року патрульні поліцейські під час несення служби зупинили мотоцикл "Loncin", яким керував 50-річний чоловік. Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

З метою фіксації факту керування транспортним засобом у нетверезому стані, патрульні запропонували водію пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою спеціального приладу. Результати огляду підтвердили попередні припущення поліцейських – рівень алкоголю в крові водія становив 2,4 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

Розуміючи неминучість адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, водій спробував уникнути покарання. Він запропонував поліцейським хабар у розмірі 80 000 гривень, аби ті не складали на нього адміністративний протокол.

Незважаючи на неодноразові відмови та попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабара, водій наполягав на своїй пропозиції. Всі дії правопорушника були зафіксовані на нагрудні камери патрульних поліцейських.

За фактом пропозиції хабара слідчими поліції розпочато кримінальне провадження. Водію мотоцикла вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, повідомили в поліції Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: