Завантаження ...

У Сумах обвалилася частина будівлі центру професійно-технічної освіти

У Сумах обвалилася частина будівлі центру професійно-технічної освіти фото

Сьогодні вночі в Сумах сталася надзвичайна подія: обвалилася частина будівлі центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, що розташований на вулиці Роменській.

За попередніми даними, обвалилися три поверхи частини будівлі центру ПТО. Очевидці, які працюють поблизу, стверджують, що не чули вибуху, лише гучний звук обвалення конструкцій. Сусідні будівлі та припарковані автомобілі, на щастя, залишилися неушкодженими.

На місце події оперативно виїхали відповідні служби для ліквідації наслідків аварії. Причини обвалу наразі з'ясовуються. Директорка закладу поки що відмовляється від коментарів з цього приводу, пише Кордон.Медіа.

За інформацією Суспільного, фахівці ДСНС також виїжджали на місце події для проведення обстеження, проте їхня допомога не знадобилася. На місце події за фактом виїжджали й слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції зі спеціалістами відділу вибухотехнічної служби. Наразі співробітники поліції здійснюють охорону публічного порядку біля училища. Також правоохоронці провели первинне обстеження території та зруйнованої будівлі, вирішується питання щодо кваліфікації даної події

Деталі цієї події з'ясовуються.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: