Завантаження ...

Знешкоджено масштабну наркомережу: 13 учасників отримали вироки

Знешкоджено масштабну наркомережу: 13 учасників отримали вироки фото

Чернігівський обласний суд виніс обвинувальний вирок 13 членам міжрегіонального злочинного угруповання, яке займалося збутом наркотиків на території Чернігівської, Сумської та Київської областей.

Організатор злочинної схеми отримав 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Решта учасників засуджені до термінів від 5 до 10 років позбавлення волі. Чотирьох з них звільнено від відбування основного покарання з іспитовим строком.

Слідство встановило, що злочинна організація мала чітку структуру та розподіл ролей: організатор, постачальники, зберігачі, збувачі, бухгалтери. Зловмисники займалися незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням та збутом таких наркотичних засобів як канабіс, амфетамін та PVP-солі.

Для збуту наркотиків використовували спеціально створений інтернет-магазин та чат-боти в месенджері Telegram. Оплату за товар приймали на банківські карткові рахунки та криптогаманці.

Зловмисники діяли на території кількох областей, створюючи значну загрозу для здоров'я та життя громадян.

Завдяки спільним зусиллям слідчих поліції Чернігівської області та співробітників СБУ в Чернігівській області вдалося зірвати злочинну схему та притягнути до відповідальності всіх її учасників, повідомили в ОГПУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: