Завантаження ...

У Сумах п’яний водій без прав наїхав на електроопору

У Сумах п’яний водій без прав наїхав на електроопору фото

Вчора, близько 15:00, патрульні поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Української Народної Республіки у Сумах.

Прибувши на місце події, інспектори встановили, що 43-річний водій автомобіля ВАЗ, рухаючись з надмірною швидкістю, не впорався з керуванням та врізався в електроопору. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Медичний огляд підтвердив ці підозри: рівень алкоголю в крові чоловіка становив 2,27 проміле, що більш ніж в 11 разів перевищує допустиму норму.

Крім того, поліцейські з’ясували, що водій раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, а на момент ДТП він був позбавлений права керування.

На водія склали адміністративні матеріали за частиною 4 статті 126 (керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння) та частиною 2 статті 130 (повторне керування транспортним засобом особою, яка була раніше позбавлена такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для проведення подальшого розслідування, повідомили в патрульній поліції Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: