Завантаження ...

У Сумах шукають оптимальні маршрути до міської клінічної лікарні

У Сумах шукають оптимальні маршрути до міської клінічної лікарні фото

У Сумській міській раді відбулася нарада, присвячена покращенню транспортного сполучення з комунальним некомерційним підприємством "Сумська міська клінічна лікарня".

Посадовці обговорили можливість коригування маршрутів громадського транспорту, зокрема, тих, що прямують до аеропорту, з метою забезпечення зручного доїзду до лікарні для мешканців міста.

Участь у нараді взяли представники профільних департаментів міської ради, а також патрульної поліції. За словами заступника міського голови Станіслава Полякова, адміністрація отримує численні звернення від сумчан з проханням покращити транспортну доступність до одного з найбільших медичних закладів міста.

"Сьогодні до лікарні курсують автобус №64 та приватний маршрут №17А. Однак, враховуючи велику кількість відвідувачів, особливо людей похилого віку, які звертаються за різними видами медичної допомоги, необхідно розширити мережу маршрутів і оптимізувати графіки руху", - підкреслив Станіслав Поляков.

Представники патрульної поліції зазначили, що зміна маршрутів громадського транспорту потребує комплексного підходу, який включає проведення технічної інвентаризації доріг, встановлення додаткових дорожніх знаків та світлофорів, а також забезпечення безпеки руху.

Під час наради прозвучали різні пропозиції щодо покращення транспортного сполучення з лікарнею. Зокрема, було запропоновано відновити маршрут №1, який раніше курсував у цьому напрямку, а також змінити схему руху автобуса №64. Всі озвучені пропозиції будуть детально проаналізовані фахівцями з метою розробки оптимального рішення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: