Завантаження ...

Обмін речами та емоціями: у Сумах відбулася “Біржа краму”

Обмін речами та емоціями: у Сумах відбулася “Біржа краму” фото

24 серпня, у Сумах, відбулася “Біржа краму” – незвичайна подія, де сум'яни змогли обмінятися різноманітними речами.

“Біржа краму” – це місце, де кожен охочий може принести з собою будь-які речі та спробувати обміняти їх на інші. Обмінюватись можна було як і з іншими гостями події, так і з організаторами, які розставили прилавки з власним крамом. Також була можливість придбати річ за донат на ЗСУ. Журналісти MistoSumy побували на заході та встигли поспілкуватися з відвідувачами ярмарку та організаторами.

“Ця подія не лише про обмін речами, а й про спілкування та знайомство з різними людьми”, – розповіла одна з організаторок Ганна. На її думку, це платформа для комунікації між людьми, яка підійде як екстравертам, так й інтровертам. “Я дуже рада, що змогла виміняти тут книгу, яку давно хотіла прочитати. Якби не ця подія, придбати книгу мені вийшло б в копієчку, а завдяки біржі, і з цікавими людьми познайомилась, і бажане отримала”, – каже Ганна.

“Мені сподобалося, що на заході панувала весела та дружня атмосфера, всі спілкуються, знайомляться, обмінюються речами та емоціями. Дуже круто, що є такий атмосферний та естетичний захід, наче потрапляєш до голлівудського фільму. На мою думку, такі події дуже корисні, адже після пандемії, дистанційки та під час війни, люди стали дуже закритими, а це місце допомагає розвіятись”, – поділилася емоціями гостя Софія.

Захід організований засновником “Креативно-реактивної ями” Микитою Лебідем, зміг привернути до себе увагу та знайти свою аудиторію, хоч не обійшлося й без курйозів. 

“В останній момент, міська влада повідомила нам про заборону на проведення заходу на Креативно-реактивній ямі, тому було вирішено перенести захід до артпростору “Погріб”. Хоч зміна локації й повпливала на кількість гостей, але людей все одно зібралось чимало, тим паче до нас приєднались люди, які випадково натрапили на біржу. Мої очікування справдились, я особисто, та гості заходу, отримали купу позитивних емоцій, обміняли купу прикольних речей та вдосталь наспілкувались” – розповів організатор Микита Лебідь.

 

А для тих, хто не зміг завітати на минулу “Біржу краму”, пан Микита повідомив про намір повторити захід у вересні цього року.


Нікіта Зіборов


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: