Завантаження ...

На Сумщині через обстріли без розподілу електроенергії більше 200 населених пунктів

На Сумщині через обстріли без розподілу електроенергії більше 200 населених пунктів фото

Окрім загальної ситуації в Україні, російські окупанти цілеспрямовано завдають руйнувань енергетичної інфраструктури Сумської області. Станом на 10 годину 26 серпня без розподілу електроенергії внаслідок збройної агресії РФ залишаються понад 34 тисячі точок обліку споживачів, що охоплює 213 населених пунктів (із них 19 частково).

Найбільше постраждали від військової агресії росіян енергетичні об'єкти в Глухівській, Білопільській, Середино-Будській, Ямпільській, Великописарівській, Сумській, Краснопільській та Путивльській громадах.  

Фахівці "Сумиобленерго" роблять все можливе для відновлення електропостачання в кожну оселю. Однак, через постійну загрозу обстрілів, багато ділянок є небезпечними для проведення ремонтних робіт. Виїзди бригад енергетиків здійснюються лише після узгодження з військовими та органами місцевого самоврядування.

Також, під час повітряних тривог усі роботи на енергетичних об'єктах припиняються з міркувань безпеки персоналу. Життя та здоров'я людей є пріоритетом.

Загалом, з урахуванням введених екстрених відключень, на території Сумської області станом на зараз без електроенергії перебуває понад 246 тисяч точок обліку споживачів.

"Сумиобленерго" закликає споживачів з розумінням поставитися до ситуації та дотримуватися правил безпеки під час відключень електроенергії.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: