Завантаження ...

На Сумщині судитимуть чоловіка, який після п’яної суперечки зарізав знайомого

На Сумщині судитимуть чоловіка, який після п’яної суперечки зарізав знайомого фото

Правоохоронці завершили досудове розслідування кримінального провадження щодо вбивства, яке сталося у лютому поточного року в Липовій Долині.

Як встановили слідчі, 57-річний мешканець села, перебуваючи у себе вдома, розпивав алкогольні напої разом зі своїм 50-річним знайомим. Під час спільного вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. В розпалі конфлікту господар житла схопив ніж та завдав кілька ударів своєму товаришу. Від отриманих ножових поранень потерпілий загинув на місці події.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Протягом досудового розслідування правоохоронці зібрали достатню доказову базу для направлення обвинувального акту до суду. Обвинуваченому інкримінується вчинення умисного вбивства, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті, повідомляє поліція Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: