Завантаження ...

Воєнкорка втопила колонку слухачів руської музики у Сумах

Воєнкорка втопила колонку слухачів руської музики у Сумах фото

На День Незалежності у Сумах стався конфлікт між воєнною журналісткою Анною Калюжною та місцевими жителями, які слухали російську музику в громадському місці. Суперечка завершилася втопленою в озері колонкою та звільненням з роботи  поціновувача «Лєнінграда», який не тільки порушував Закон України, а й принижував честь ЗСУ.

Анна Калюжна почула російську музику на пляжі, поруч із нею пара слухала заборонені Законодавством пісні гурту «Лєнінград». Дівчина зробила зауваження, на що через деякий час почула особисті образи у свою адресу та її хлопця, який служить у ЗСУ. У результаті журналістка втопила колонку, з якої лунала ворожа музика. Дівчина опублікувала допис у фейсбук, де розповіла про конфлікт. Публікація набула резонансу і власника втопленої колонки звільнили з роботи. Принаймні, так заявили у  компанії "Агросем", де працював чоловік.

Нагадаємо, 19 червня 2022 року Верховна Рада прийняла Закон (проект № 7273-д), яким заборонила російську музику в українських медіа та громадському просторі, а також Закон (проект № 7459), яким заборонений імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції з росії, тимчасово окупованих нею територій України та з білорусі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: