Завантаження ...

“Нас знищують”. Відома співачка підняла плакат про Глухів

“Нас знищують”. Відома співачка підняла плакат про Глухів фото

У п’ятницю, 30 серпня, співачка Klavdia Petrivna виступила з дебютним концертом в столиці. Під час однієї з хітових композицій вона розгорнула на сцені плакат з драматичним закликом “Нас знищують Кричіть про Глухів”. Авторкою напису є глухівчанка Поліна Новикова.

Дівчина поділилася історією створення і реалізації задумки, пише Глухів.інфо:

“В травні я придбала квиток, фактично в перші дні продажу. Через сильні обстріли я виїхала з міста, хоч дуже не хотіла, бо я олімпіадниця – третє місце на всеукраїнському етапі з історії. Втім, інтенсивність атак не залишила вибору, бо вдома у нас немає укриття. Оскільки в мене вже був квиток, я вирішала все ж таки відвідати захід.

В день концерту я побачила повідомлення від своєї кращої подруги. В цьому меседжі вона розповіла, як сильно Глухів потерпає від ворожих атак…тому я сказала мамі, що на концерт візьму плакат. Вона схвально поставилася до моєї ідеї. В зйомній квартирі ми знайшли фарби синього і рожевого кольору і намалювали ним ті слова, що краять душу кожного містянина.

Цей плакат я поклала в сумку. Дуже боялася, що у мене через це можуть виникнути якісь непорозуміння, але ж ні. І ось під час однієї з композицій я дістала напис. До мене підійшли люди, які сказали прибрати його, але я заперечила, аргументувавши тим, що у моєму рідному місті знищили школу, що ворог не залишає нас в спокої. Стояла на свойому і до кінця.”, – розповідає Поліна.

Наполегливість землячки принесла результат – співачка помітила плакат і підняла в гору:

“Вже на фініші заходу, коли Klavdia Petrivna вийшла на біс, вона підійшла до мене, бо я стояла в першому ряду і жестом дала знати, що візьме плакат і продемонструє публіці. Передати його допоміг чоловік, що стояв трохи ближче до сцени. Це був зворушливий момент, бо мені болить за рідне місто. Хочу, щоб якомога більше людей знали, що у нас відбувається. Я зробила найменше, що могла зробити. Розголос дуже важливий. Хочеться вірити, що замовчування припиниться, нас мають почути!”, – емоційно підсумувала дівчина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: