Завантаження ...

П'яні за кермом: ще дві ДТП у Сумах

П'яні за кермом: ще дві ДТП у Сумах фото

У Сумах продовжують реєструвати дорожньо-транспортні пригоди за участі водіїв, які керували транспортними засобами у нетверезому стані. Лише за останні дні сталося два таких випадки.

ДТП на вул. Героїв Крут

48-річний водій автомобіля ЗАЗ Lanos, рухаючись по вул. Героїв Крут, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Transporter. За результатами огляду, водій ЗАЗ Lanos перебував у стані алкогольного сп'яніння – 1,46 проміле алкоголю в крові.

ДТП на вул. Харківській

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася на вул. Харківській. 46-річний водій автомобіля Skoda Superb, не дотримавшись безпечної дистанції, врізався в автомобіль Toyota Rav 4, який зупинився на світлофорі. Як і в попередньому випадку, водій Skoda Superb був п'яний. Прилад Драгер зафіксував 2,19 проміле алкоголю в його крові.

Наслідки

Обоє водіїв будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, їх відсторонили від керування транспортними засобами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: