Завантаження ...

Продовжено безкоштовну евакуацію з Шостки до Києва

Продовжено безкоштовну евакуацію з Шостки до Києва фото

З метою забезпечення безпеки мешканців прикордонних територій Шосткинського району, продовжено курсування безкоштовного евакуаційного поїзда за маршрутом Шостка – Київ.

З 6 вересня додатковий вагон до потягу №786П буде курсувати щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі до 29 вересня 2024 року включно. Це дозволить жителям району скористатися можливістю евакуації до безпечніших регіонів.

Для того, щоб скористатися послугою безкоштовної евакуації, необхідно:

  • заздалегідь записатися: звернутися до управління праці та соціального захисту населення Шосткинської міської ради за адресою: вул. Свободи, 43а або за телефонами 7-09-05 (пн-пт, 8.00-17.00), (095) -72-55-011 та (098)-76-96-176 (цілодобово).
  • мати при собі: паспорт (або довідку про місце реєстрації) та ідентифікаційний код.
  • з’явитися до поїзда за годину до відправлення: якщо ви не встигли записатися заздалегідь, ви можете оформити заявку безпосередньо біля евакуаційного вагону.

Важливо: евакуація здійснюється абсолютно безкоштовно.

Ця ініціатива спрямована на забезпечення безпеки населення в умовах постійних загроз. Завдяки продовженню курсування евакуаційного поїзда, жителі Шостки та прилеглих територій мають можливість безпечно переїхати до інших регіонів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: