Завантаження ...

Російський терор в Сумах: чергова кривава атака на мирне населення

Російський терор в Сумах: чергова кривава атака на мирне населення фото

Сьогодні, 8 вересня, російські окупанти вкотре продемонстрували свою жорстокість, завдавши авіаудару по дачному масиву в Сумах. Цей підступний злочин призвів до загибелі мирних жителів та руйнувань.

За попередніми даними слідства, близько 4 години ранку ворог здійснив обстріл, застосувавши заборонені міжнародним гуманітарним правом засоби ведення війни. Внаслідок цього, у своєму будинку загинуло подружжя літнього віку – 79-річний чоловік та 77-річна жінка. Ще четверо людей, серед яких двоє маленьких дітей – 2-річна дівчинка та 8-річний хлопчик, отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Крім людських жертв, внаслідок обстрілу було повністю зруйновано один приватний будинок, пошкоджено щонайменше 20 інших житлових будинків та 4 автомобілі.

Розпочате досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Слідчі СБУ спільно з іншими правоохоронцями фіксують наслідки злочину та збирають докази для притягнення винних до відповідальності, повідомили в обласній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: