Через російську атаку Суми поринули у пітьму — фоторепортаж

Увечері сумські вулиці освітлювали лише повня, фари автівок та вивіски місцевих закладів, які працювали від генераторів.

17 вересня росія обстріляла Сумщину. Окупанти атакували енергетичну систему області. Внаслідок чого постраждали населені пункти Конотопського, Охтирського та Сумського районів. Без світла залишилося 281 700 жителів Сумщини.

Домівки сум'ян були знеструмлені вночі. Міська влада обіцяла розгорнути о 10:00 пункти незламності, якщо енергетики не впораються з ліквідацією наслідків ворожого обстрілу до того часу. Та згодом світло подекуди почало з'являтися, проте ненадовго.

Близько 11:00 в місті пролунали вибухи, після яких більшість сум'ян залишилися без світла близько 11:00. Станом на 21:45 електроенергію не відновили. Вдень деякі містяни заряджали свої гаджети у кав'ярнях. Увечері Суми поринули у темряву. Місцеві вулиці освітлювали лише повня, фари автівок та вивіски місцевих закладів, які працювали від генераторів

Ми зібрали декілька світлин центру міста після заходу сонця. Блекаут не завадив сум'янам виходити на прогулянку, відвідувати місцеві кав'ярні та робити покупки у магазинах.

[GALLERY-304]
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: