Російський терор в Сумах: є загиблий у геріатричному пансіонаті, атакованому КАБом (оновлено)

Внаслідок чергового цинічного обстрілу російськими окупантами обласного геріатричного пансіонату в Сумах загинула одна людина, ще дев’ять отримали поранення.

Внаслідок чергового цинічного обстрілу російськими окупантами обласного геріатричного пансіонату в Сумах загинула одна людина, ще дев’ять отримали поранення.

Наразі триває евакуація постраждалих в інші медичні заклади. Всі необхідні служби залучені до ліквідації наслідків обстрілу та надання допомоги постраждалим.

Рідні та близькі пацієнтів пансіонату можуть отримати інформацію про стан своїх рідних за телефоном обласного контактного центру 0800 301 501, повідомили в Сумській ОВА.

Кількість поранених у сумському геріатричному пансіонаті зросла до 12

росіяни вдарили по п’ятиповерховій будівлі геріатричного пансіонату. Загинула 1 людина, 12 отримали поранення

З будівлі евакуювали 147 осіб. Людей під завалами немає.

Частково зруйнований технічний та 5-й поверхи будівлі, повідомили в МВС України.

Оперативна ситуація щодо наслідків ворожого удару по Сумському геріатричному пансіонату від ОВА.

Сьогодні вдень, 19 вересня росіяни скинули КАБ на зазначений заклад, де знаходився 221 пацієнт, з яких 87 – маломобільні.

Внаслідок влучання, станом на 19 годину, одна людина загинула і 13 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Розгорнуто штаб ліквідації наслідків авіаційного удару ворога. Пацієнтів пансіонату евакуйовано у спеціально підготовлені для них місця, де створено всі необхідні умови. Людям надається медична і психологічна допомога.

Рідні та близькі пацієнтів пансіонату можуть дізнатися про своїх близьких за телефоном обласного контактного центру 0800 301 501 (дзвінки безкоштовні).

<iframe width="1156" height="650" src="https://www.youtube.com/embed/7Av9HQh4xT8" title="росіяни вдарили по будівлі геріатричного пансіонату у Сумах: є загиблий та постраждалі" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
Фото Суспільного
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: