Завантаження ...

У Глухові попрощалися із захисником Миколою Овчинніковим

У Глухові попрощалися із захисником Миколою Овчинніковим фото

У Глухові відбулася церемонія прощання з Миколою Овчинніковим, який трагічно загинув 10 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання.

Його мужність і самовідданість стали прикладом для всіх, хто знав його особисто.

Під час церемонії рідні, друзі, побратими та жителі міста вшанували пам'ять Героя, згадуючи його як людину з великим серцем, творчими здібностями та щирою любов'ю до рідних. Микола залишив по собі не лише славу відважного воїна, а й світлі спогади про його доброту та почуття гумору.

Загинув Микола 10 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання

Микола Овчинніков народився 18 лютого 1993 року в місті Глухів. Його життя стало взірцем любові до рідних, відданості своїй землі та готовності захищати її до останнього подиху.

Наш Герой навчався в Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою. Пізніше він вступив до Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка, де здобув спеціальність вихователя дошкільного закладу.

Однак, коли Україна опинилася перед викликом війни, Микола не міг залишитися осторонь. У кінці 2022 року він приєднався до лав Збройних Сил України, ставши на захист рідної землі. За свою відвагу та самовіддану службу він був нагороджений відзнакою Президента України "За оборону України".

Микола був не лише захисником Батьківщини, але й людиною, яка мала величезне серце. Він мав двох братів і молодшу сестру. Брати для нього були справжніми товаришами, а сестра – джерелом натхнення та підтримки.

Микола також був творчою особистістю. Його талант до гри на гітарі завжди зачаровував оточуючих. Разом зі своїм старшим братом він брав участь у студентських КВН-турнірах, створюючи теплі та веселі спогади, що залишились в серцях його друзів і рідних. Його доброта, почуття гумору та вміння бачити у кожній людині щось позитивне робили його улюбленцем серед товаришів.

Незважаючи на сувору службу, Микола зберігав у своєму серці спокій та розсудливість. Він любив рибалити, знаходячи у природі моменти для роздумів і відпочинку. Його комунікабельність і щирість допомагали знаходити друзів і встановлювати міцні зв'язки з людьми навколо, повідомили в мерії Глухова.

Світла пам'ять про Миколу Овчиннікова назавжди залишиться в серцях українців.

Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: