Завантаження ...

Що роблять сум’яни, щоб менше хворіти у сезон застуди – ми спитали

Що роблять сум’яни, щоб менше хворіти у сезон застуди – ми спитали фото

Восени багато людей відчувають ностальгію за літом та зміну емоційного фону. Холодний дощ, чай під пледом, теплий одяг та золоте опале листя – атмосфера осені. Але перед осінньою погодою кожна людина повинна мати певний запас вітамінів та сили в організмі. Журналісти MistoSumy опитали наших містян та дізнались про різні способи боротьби з осінньою застудою.

Світлана, пенсіонерка:

— Активно вживаю мультивітаміни, мінерали та вітамін С. Постійна ранкова зарядка та холодний душ. Також намагаюсь загартовуватись. У моєму віці дуже важливо тримати себе у формі, щоб не захворіти.

Анастасія асистент стоматолога, Михайло інженер-технолог:

—Регулярно вживаємо вітамін С. На спорт зараз не вистачає часу, тому що працюємо, але все ж таки постійно прогулюємось вечірнім містом на свіжому повітрі. Також робили вакцинацію від коронавірусу.

Валерія бариста  та Назар працює в ІТ сфері:

— Малиновий чай з медом – традиційний профілактичний засіб бабусі, тому всією родиною використовуємо його. Займаємось важкою атлетикою, ходимо в спортзал та кожен вечір активні прогулянки. Вживаємо вітаміни, але не на постійній основі.

Єгор продавець – консультант, Єлизавета домогосподарка:

— Ми вживаємо вітаміни до того як захворіти. Зі звичайної води з лимоном переходимо на чай. Також тепло одягаємось. Восени дуже оманлива погода, тому потрібно бути обачним. Вже потрібно переходити з айс-лате на звичайне.

Юлія, студентка:

— Раніше я активно займалась спортом, але влітку знайшла роботу, тому часу не вистачає. Але я кожен вечір іду на прогулянку зі своїми друзями. Протягом всього літа я загартовувалась холодною водою, але восени планую змінювати  на теплу ванну.

Лілія, студентка, відмовилась фотографуватись:

— Зараз вже починаю тепло вдягатись, бо маю слабкий імунітет, регулярно п’ю вітаміни та раз в тиждень займаюсь спортом. Кожні вихідні я приходжу до бабусі та п’ю липовий чай із теплою розмовою – мій найбільш дієвий профілактичний засіб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: