Завантаження ...

Наслідки нічної атаки на Суми: пошкоджено понад 30 будівель, четверо постраждалих

Наслідки нічної атаки на Суми: пошкоджено понад 30 будівель, четверо постраждалих фото

У ніч на 12 жовтня російські війська здійснили чергову атаку на Суми, випустивши балістичну ракету та безпілотники.

Наслідки атаки:

  • Постраждалі: четверо людей отримали травми, двоє з них перебувають у стаціонарі.
  • Пошкоджені будівлі: за попередніми даними, пошкоджено 33 будівлі, серед яких житлові будинки, гуртожиток та нежитлові приміщення. Понад 140 вікон, 11 покрівель та інші елементи будівель отримали ушкодження.
  • Інфраструктура: пошкоджено шість легкових автомобілів. Водо-, газо- та електропостачання відновлено майже повсюди, за винятком одного багатоквартирного будинку.

Ліквідація наслідків:

  • Для ліквідації наслідків атаки залучили понад 100 людей та 11 одиниць техніки. Працювали представники міської ради, Нацполіції, ДСНС, комунальних підприємств, благодійних організацій та фондів.
  • Департамент інфраструктури міста та ГО "Проліска" надали будматеріали для проведення першочергових ремонтних робіт. Працівники комунальних підприємств та волонтери допомагають відновлювати пошкоджене житло.

Допомога постраждалим:

  • Створено штаб для координації допомоги постраждалим. Прийнято 17 заяв на обстеження житлових приміщень. Надано консультації юридичним особам та фізичним особам-підприємцям. Складено два акти обстеження для подальшого розгляду питання щодо компенсації.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: