Віталій Шумей з Шостки, поранений два роки тому, вперше привітав батька з днем народження (відео)

Понад два роки мешканець Шостки Віталій Шумей перебуває на лікуванні після важкого поранення, отриманого під час бойових дій на Донеччині.

Понад два роки мешканець Шостки Віталій Шумей перебуває на лікуванні після важкого поранення, отриманого під час бойових дій на Донеччині.

За цей час він пройшов реабілітацію в різних медичних закладах України та за кордоном, а зараз продовжує відновлюватися в реабілітаційному центрі на Львівщині.

Нещодавно сталася знакова подія: Віталій Шумей вперше після поранення заговорив. Він уже може вимовляти короткі фрази та поступово покращує свою мову.

Як зворушливий доказ відновлення, Віталій записав відеопривітання для свого батька з днем народження. Це відео стало справжнім подарунком для Сергія Федоровича, який вже понад два роки безперервно доглядає за сином, пише Шостка.інфо.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftymofeyeva.irina%2Fvideos%2F1280647366293999%2F&show_text=false&width=268&t=0" width="268" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: