У Путивлі попрощалися із захисником Олександром Яроцьким

Безжальна війна знову принесла пекельний біль до Путивльської громади та вкрала життя українського захисника, відважного воїна, який боронив українську державу від російського окупанта.

Безжальна війна знову принесла пекельний біль до Путивльської громади та вкрала життя українського захисника, відважного воїна, який боронив українську державу від російського окупанта.

Путивльська громада провела в останню земну дорогу захисника України ЯРОЦЬКОГО Олександра Миколайовича, 1978 року народження.

Народився та виріс Олександр у нашому місті, у початкових класах навчався в першій школі, а в середніх – у четвертій. Після закінчення школи подальшу фахову освіту здобував у Путивльському професійно-технічному училищі за професією монтажник внутрішніх, санітарно-технічних систем і обладнання, газозварник. З 2012 по 2014 роки навчався в Путивльському фаховому коледжі СНАУ за спеціальністю «Облік і аудит». У цьому ж коледжі працював оператором газових систем.

З перших днів повномасштабного вторгнення 2022 року Олександр приєднався до загону територіальної оборони громади, а потім виконував обов’язки військової служби, захищаючи нас і нашу Україну на передовій.

Олександр був підтримкою не тільки для своєї родини, а й для всіх, хто зустрічався на його життєвому шляху. Чуйний, чесний, відкритий, щедрий, добрий, відвертий.

9 жовтня серце захисника не витримало, старший солдат Яроцький Олександр Миколайович помер внаслідок отриманих тяжких, бойових поранень.

В одну мить любляча родина втратила найдорожчого у світі сина, коханого чоловіка й турботливого батька.

Найстрашніша біда – ховати рідну людину в повному розквіті сил. Важко підбирати слова втіхи для родини, яка втратила опору. У цю мить поділяємо горе з рідними та близькими й схиляємо голови в глибокій скорботі, повідомили в мерії Путивля.

Слава героям! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: