У Сумах водій вчинив ДТП і втік з місця події (відео)

У Сумах сталася дорожньо-транспортна пригода, винуватець якої покинув місце аварії.

У Сумах сталася дорожньо-транспортна пригода, винуватець якої покинув місце аварії.

Як повідомили в патрульній поліції Сумщини, ДТП сталося на перехресті вулиць Харківська та Героїв Сумщини. За попередніми даними, 41-річний водій автомобіля ЗАЗ Lanos, змінюючи смугу руху, не надав перевагу автомобілю Volkswagen Passat, внаслідок чого сталося зіткнення. Після зіткнення водій ЗАЗ Lanos покинув місце події.

Прибувши на місце події, патрульні поліцейські розпочали пошуки зниклого водія. Завдяки оперативним діям правоохоронців, винуватця ДТП було швидко затримано.

На водія склали два адміністративних протоколи: за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 КУпАП (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди). Матеріали справи передані до суду.

<iframe width="1156" height="650" src="https://www.youtube.com/embed/N7jFN_NK3OE" title="Порушення ПДР може призвести до ДТП ❗️" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: