Завантаження ...

Керівником "Сумиоблагроліс" призначено депутата облради Сергія Іщенка

Керівником "Сумиоблагроліс" призначено депутата облради Сергія Іщенка фото

Розпорядженням голови Сумської обласної ради Олексія Романька від 15 жовтня виконуючим обов’язки генерального директора ОКАП "Сумиоблагроліс" призначено депутата облради Сергія Іщенка.

Під час представлення нового керівника колективу, голова обласної ради Олексій Романько зазначив, що Сергій Іщенко є досвідченим керівником з вищою освітою та великим досвідом роботи. Олексій Романько висловив впевненість, що новий керівник зможе вивести підприємство на новий рівень.

Сергій Іщенко, у свою чергу, подякував за довіру та зазначив, що усвідомлює відповідальність нової посади. Він наголосив на важливості об’єднання колективу та співпраці з депутатським корпусом та Сумською ОВА для досягнення перемоги. Серед пріоритетних завдань Іщенко назвав підняття фінансово-економічного стану підприємства.

Депутати обласної ради привітали Сергія Іщенка з призначенням та побажали успіхів у роботі. Вони також висловили пропозицію призначати керівників на постійній основі за контрактом, а не виконуючими обов’язки, вважаючи, що це підвищить відповідальність керівників.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: