Завантаження ...

На Конотопщині попрощалися із захисником Геннадієм Федоренком

На Конотопщині попрощалися із захисником Геннадієм Федоренком фото

Конотопщина попрощалася із Федоренком Геннадієм Васильовичем, солдатом, водієм автомобільного відділення мінометного взводу механізованого батальйону.

Герой віддав своє життя, виконуючи бойове завдання 9 жовтня 2024 року в районі населеного пункту Лобкове Васильківського району Запорізької області.

Геннадій Федоренко народився 14 грудня 1975 року в селі Шевченкове. Після закінчення Карабутівської школи у 1990 році, вступив до Конотопського ПТУ №4, де здобув професію слюсаря по ремонту вагонного складу. До війни працював водієм маршрутного таксі в Києві.

29 листопада 2023 року Геннадій став на захист України, вступивши до лав Збройних Сил. Він був не лише відданим солдатом, а й люблячим сином, братом, турботливим батьком для свого 10-річного сина Ярослава.

Доброта, готовність прийти на допомогу, людяність — саме ці риси робили його особливим, за що його любили, поважали і завжди будуть пам’ятати рідні та друзі. Його щирість і турбота залишаться в серцях кожного, хто мав честь бути поруч.

Попівська сільська рада висловлює щирі співчуття родині, друзям та побратимам Героя.

Церемонія прощання із загиблим захисником відбулася 16 жовтня. Відспівування - в Соборі Різдва Пресвятої Богородиці (м.Конотоп), прощання - біля батьківського дому та поховання нашого земляка на місцевому кладовищі с. Карабутового.

Вічна пам'ять і вічна слава Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: