Завантаження ...

Шостка попрощалася із захисником України Максимом Єрошенком

17 жовтня шосткинці провели в останню путь Максима Єрошенка, який загинув на Харківщині.

Єрошенко Максим Вікторович народився 5 червня 1997 року у Шостці. Навчався в школі № 4. З дитинства хлопчик цікавився музикою та грою на духових інструментах. Був активним учасником відомої в місті групи «Віртуози…», неодноразово приймав участь у конкурсах і фестивалях всеукраїнського рівню. Після здобуття неповної середньої освіти Максим вступив до Шосткинського хіміко-технологічного коледжу за напрямком «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». Доросле життя розпочав з роботи на провідному підприємстві міста та паралельного навчання у Шосткинському інституті СумДУ. Строкову службу Максим Вікторович проходив у м. Чернігів. Після повернення додому чоловік деякий час працював у Шостці, а потім – на приватних підприємствах м. Бровари. «Енергійний», «відповідальний», «добрий», «надійний» - такими словами згадують нашого земляка ті, хто близько знав, поважав і любив його…

20 квітня цього року Максим одружився з коханою дівчиною, а через 10 днів вже боронив Батьківщину у складі Збройних Сил. Воював на Краматорському та Харківському напрямках, виконував обов’язки майстра відділення ударних безпілотних авіаційних комплексів.

У серпні цього року доля подарувала Максиму нагоду побачитися з рідними та друзями, обійняти кохану. Через три дні короткої відпустки чоловік повернувся на фронт. 7 жовтня родина в останнє спілкувалися з ним, а наступного дня отримала страшну звістку – Максим Єрошенко загинув поблизу м. Харків, під час виконання бойового завдання по захисту України, повідомили в мерії Шостки.

Доземний уклін пам’яті нашого захисника, вічна шана та вічна подяка!

Глибоке співчуття родині, яка заради Перемоги віддала найдорожче…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: