Завантаження ...

У Путивлі попрощалися із захисником Дмитром Афанас’євим

У Путивлі попрощалися із захисником Дмитром Афанас’євим фото

Путивльська громада назавжди попрощалася з героєм-захисником Дмитром Ігоровичем АФАНАС’ЄВИМ, 1988 року народження.

Провели в останню путь героя 19 жовтня. Відспівування загиблого захисника відбулося в Спасо-Преображенському соборі. Поховали воїна на Алеї Героїв центрального кладовища міста.

Навчався Дмитро в третій і другій школах м.Путивль. Учителі його згадують дитиною з великою жагою до знань, яскравою особистістю з добрим серцем, чесним і порядним.

Однокласникам, друзям і знайомим захисник назавжди запам’ятався щирим, гарним, розумним і сміливим другом, якого всі любили. Дмитро, не вагаючись, поспішав на допомогу й підтримку близьких та ніколи не був байдужим до чужих незгод.

Фахову освіту здобував у ДПТНЗ «Путивльський професійний ліцей».

Свій подальший життєвий шлях Дмитро пов’язав із захистом Вітчизни. Відданість справі, мужність, твердість духу та нескореність героя назавжди залишаться в наших серцях та пам’яті. Адже ціною власного життя наш земляк захищав побратимів на полі бою, український народ - від поневолення, рідну Україну – від свавілля російських загарбників.

Молоде життя, сповнене мрій, планів і надій, стрільця секції спеціального призначення, старшого солдата Дмитра Афанас’єва обірвалося 14 жовтня на Харківщині.

Доземний уклін воїну-захиснику, який до останнього боровся за право прийдешніх поколінь жити на рідній землі, під українським небом.

Світла пам’ять і вічний спокій Дмитру.

Слава герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: