Завантаження ...

Шосткинці попрощалися із захисником Віктором Пінчуком

Шосткинці попрощалися із захисником Віктором Пінчуком фото

Сьогодні у Шостці попрощалися із Віктором Пінчуком, який загинув на фронті.

Пінчук Віктор Миколайович народився 2 травня 1976 року в с. Вороніж Шосткинського району. Закінчив Воронізьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів імені П.О.Куліша, професійну освіту отримав на базі місцевого профтехучилища за напрямком «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Строкову службу проходив у Білій Церкві та Бахмачі. Повернувшись додому, чоловік працював на цукровому заводі, а потім – у сфері будівництва в різних містах України. Віктор був будівельником за професією та за покликанням. Вдома все було зроблено його руками, допомагав з ремонтом родичам і друзям. Врівноваженість, працелюбність, доброзичливість, наполегливість – за ці безцінні риси характеру Віктора Пінчука поважали та любили. Він завжди намагався допомогти, не боявся важкої роботи та відповідальності. У злагоді та взаємоповазі прожив у шлюбі з дружиною Тетяною багато років, виховав трьох дітей. Допомагав стареньким батькам, обожнював свого онука та онучку і з нетерпінням чекав на зустріч з ними…

Віктор Миколайович був мобілізований до лав ЗСУ у грудні 2022 року. На фронті виконував обов’язки гранатометника (обслуга гранатометного взводу механізованого батальйону). В перші місяці повномасштабного російського вторгнення боронив рідну Сумщину, пізніше воював у багатьох «гарячих точках» Донеччини та Луганщини. Доля подарувала родині Пінчуків дві нагоди побачитися з коханим чоловіком, батьком, братом, дідусем, коли наш земляк приходив у відпустку. Востаннє родичі спілкувалися з ним по мобільному зв’язку за день до загибелі. 7 серпня Віктор Миколайович вирушив на чергове бойове завдання. Машина наших захисників потрапила під масований ворожий обстріл, повідомили в мерії Шостки.

Доземний уклін Воїну світла та його родині!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: